RandyRun English RandyRun Deutsch RandyRun French RandyRun Nederlands RandyRun Español RandyRun Italiano RandyRun Dansk RandyRun Svenska
WoW Gold, FIFA Coins, Keys & GameCards, Accounts, Leveling, ...
130113

Diablo 3 Key

Leveranstid: 0-1 timmar
Leverans metod: 
  

$17.99

Game-Title:Diablo 3Publisher:Blizzard
Product-Type:Full-VersionDownload via:Battle.net
Leveranstid:0-1 timmarDownload size:7.40 GB
Age rating: USK 16Other:EU-Key

Endast digitalt köp. Det skickas inget paket.


Hur startar jag Diablo 3?

Direkt efter mottagen betalning skickar vi dig din D3-CD-key per E-mail.
Leveranstid: 0-1 timmar.

Så laddar du ner Diablo 3:

Logga bara in på ditt Battle.net-konto (eller skapa ett nytt account). Med din Diablo 3-key som vi skickat dig, kan du utan problem, snabbt och gratis ladda ner D3 och installera spelet!

Följ anvisningarna på downloadsidan. Om du har frågor gällande D3-key, hjälper vår support dig självklart gärna vidare. Efter installationen kan du köra igång direkt. Ha så kul!

Tillverkarens produktbeskrivning

Två decennier har gått sedan de demoniska härskarna Diablo, Mephisto och Baal drog igenom världen av Sanctuary med endast en tanke om förstörelse och att styra över mänsklighetens egen vilja. För de som bekämpade denna onda trio, börjar minnet sakta blekna.

När Deckard Cain återvänder till ruinerna av Tristram Cathedral, sökande efter ledtrådar att förinta nya rörelser av ondska, slår plötsligt en eldig komet ner i Tristram -platsen där Diablo för första gången kom till denna värld. Denna eld från himlen återuppväcker den gamla ondskan och kallar på hjältarna av Sanctuary att försvara den dödliga världen från det brinnande helvetet, ännu en gång.


Spelaren kan välja mellan fem olika karaktärsklasser att spela med, upptäcka både nya och gamla områden på sin resa genom Sanctuary, skaffa sig mäktiga föremål, spells och färdigheter och bekämpa mängder av demoner, i hopp om att skydda världen från den nya skräcken och ondskan.

Vid skapandet av en ny hjälte kan spelaren välja mellan klasserna Barbarian, Witch Doctor, Wizard, Monk och Demon Hunter. Alla med olika spells och färdigheter. Återvändande klasser, som Barbarians, har blivit komplett omarbetade och har nya färdigheter för att bättre anpassa sig i Diablo III atmosfären. Det är nu lättare att själv anpassa sin karaktär och fler möjligheter till specialiseringar än i de tidigare Diablospelen. När dessa hjältar ger sig på både svåra och spännande äventyr i varierande miljöer och följer den episka bakgrundshistorien, samt. deltar i fasansfulla slakter, vinner de erfarenhet och fler färdigheter. De samlar även på sig föremål med otroliga makter i takt med spelets gång.

Platsen i spelet heter Sanctuary, en värld från genren Dark Fantasy. De flesta av invånarna vet inte om att Sanctuary räddades av modiga hjältar, från onda underjordiska demoner, drygt 20 år tidigare. Största delen av dessa hjältar, som stod öga mot öga med helvetets armé – och hade turen att överleva –, betalade denna erfarenhet med mitt egna förstånd. De flesta andra har förträngt sina vaga minnen och vägrar tänka på det igen. I Diablo III återvänder spelarna till Sanctuary, för att än en gång försvara världen mot de onda arméerna. Diablo III kommer vara en smidig fortsättning på Diablo II och fortsätter erbjuda ett lättstyrt Interface och tempofyllt action, precis som Diablo-spelarna förväntar sig. Dessutom tillkommer flera nya funktioner, som öppnar dörrarna till helt nya Diablo action-rollspelsupplevelser.

Diablo III stödjs av ett nytt grafik engine, vilket gör det möjligt att visa karaktärer och monstertrupper i snygg, fullständig 3D-miljö. Kraftfulla special-effects-system och Havok-stödjande physik engines tillåter spelaren att uppleva död och förstörelse på ett mycket spektakulärt och imponerande vis. Dessutom bygger Diablo III på slumpmässigt utvalda miljöer från de tidigare Diablospelen, vilket medför en massa nya möjligheter när spelet samtidigt fortsätter slumpa fram nya manusuppbyggda platser. Allt detta skapar en komplex och spännande värld, fylld med quests, NSCs, dynamiska möten och utmaningar i form av fasansfulla monster och bossar. Med miljön i Diablo III medföljer en stor portion interaktivitet. Det finns t.ex. förstörbara element och hinder, som även kan vändas emot din fiende. Diablo III kommer dessutom få updates från Battle.net, som innehåller några nya spännande spelfunktioner. Kooperativt onlinespel ligger fortfarande i fokus, med flera planerade förbättringar som ska göra det enklare och ännu roligare att spela tillsammans med dina vänner.

Features:

  • Man kan välja mellan fem mäktiga karaktärsklasser
  • Ny 3D-grafik engine med spektakulära visuella effekter och Havok Physics
  • Många olika miljöer som ger en detaljerad inblick i världen Sanctuary
  • Interaktiva miljöer med farliga fällor, hinder och förstörbara element
  • Slumpmässigt valda världar för ändlös och dynamisk gameplay
  • Stort urval av djävulska monster med unika atackmönster och betéenden
  • Nytt questsystem och individuellt skapande av karaktärer för den ultimata action-rollspelsupplevelsen
  • Multiplayerstöd genom Battle.net med möjlighet att kooperera eller konkurrera i spelet


Systemkrav (för PC)

Minimikrav

[ännu ej känt]

Rekomenderad systemkonfiguration

[ännu ej känt]