Processen vid beställning och betalning

   1. RandyRun agerar som en medlare för ett antal noggrannt utvalda leverantörer
   2. och presenterar ständigt de bästa kunderbjudanden på www.randyrun.se (Kriterier: pris och leveranstid)
   3. Kunden informerar RandyRun om den produkt de vill ha genom en beställning över nätet
   4. och betalar Swisshold GmbH
   5. Swisshold informerar RandyRun när pengarna anländer
   6. RandyRun skickar vidare kundens beställning till leverantörerna
   7. Leverantörerna levererar produkterna eller tjänsten till kunden. Under denna tid är RandyRun tillgängliga för alla frågor rörande transaktionen
   8. Swisshold betalar leverantören

Betalning genom Swisshold
Swisshold GmbH är ett företag beläget i Schweiz.  De tar pengarna som garant och hanterar den med tilförlitlighet samt betalar leverantörerna så fort som de levererat produkterna eller tjänsterna.

Leverans
RandyRun vill påpeka att en beställning kan delas upp i flera rimliga summor mellan olika leverantörer för att vi ska se till att leveransen är så snabb som den kan vara.
 
Uttag av en beställning
En kund kan när som helst avbryta en beställning under perioden innan leveransen. När produkterna eller tjänsterna levererats till kunden går det inte längre att avbryta beställningen.

Användarvillkor
Våra standardanvändarvillkor gäller för alla beställningar.
 
Observera
RandyRun GmbH och Swisshold GmbH kan inte hållas ansvariga för förluster som uppstår i samband med en beställning om dessa förluster orsakats för speltillverkarna.  I dessa fall rekommenderar vi kunden att vända sig direkt till speltillverkarna.
 
Kvalitetskontroll
RandyRun bevakar regelbundet leveranser för att se till att alla beställningar hanteras som utlovat.  Leverantörer som inte möter våra förväntningar rörande professionalism och tider används inte för framtida beställningar.

Återbetalningspolicy
Om vi av någon anledning inte kan hitta en leverantör snabbt nog för din beställning kan du alltid avbryta beställningen och få dina pengar tillbaka från Swisshold GmbH.  Om så inte görs fortsätter vi att leta efter en leverantör tills vi hittat en.

Kund- och kontoinformation    
All kund- och kontoinformation som ges till RandyRun behandlas med strikt konfidentialitet!  Din kontoinformation kommer aldrig att delges våra leverantörer.