Vem är Randy ?

RandyRun är Europas ledande leverantör av virtuella valutor, föremål, levelingtjänster, MMO-konton och sportspel. RandyRun erbjuder också spelnycklar och spelkort för alla nutida spel. RandyRun började redan år 2000, och har varit världsledande i sitt sätt att expandera på denna relativt nya marknad. Men vad exakt är RandyRun?

RandyRun ger dig chansen att ha din alldeles egna personliga virtuella assistent, Randy. Han hanterar alla irriterande och tidskrävande aktiviteter i spelet, och ser till att du får tillgång till guld, föremål, mounts, konton, och levelingtjänster, såväl som spelnycklar och spelkort inom bara ett fåtal minuter!

Hans löfte till dig är att du aldrig mer behöver lägga en enda natt på att farma guld. Du behöver aldrig tappa mer kontakten med din guild eller dina vänner. Du kan därmed fokusera på det du verkligen gillar. RandyRuns motto är därför:

"No work. Just fun. With RandyRun"

Randy har länge varit en tillförlitlig jätte i onlinespelindustrin. På hans tidigare webbsidor (3dsvs.com, ingameservice.com) har Randy byggt upp ett närverk med förstaklasskontakter. Randy har de bästa proffsspelarna, de snabbaste guldfarmarna, de mest ihärdiga förhandlarna, de mest kapabla programmerarna och den mest kompetenta support som finns.

Vad gäller säkerhet, tillförlitlighet, snabbhet och kundtjänst, så sätter RandyRun en standard som helt enkelt inte har någon värdig konkurrens. RandyRun GmbH är ett tyskt företag med både huvudkontor och administrativt kontor i Tyskland. Vår fantastiska support talar såklart förutom tyska även engelska, och de hjälper dig gärna att lösa vilka problem som än kan uppstå medan du väntar på att få det du beställt. Ett gäng inom vår support är dessutom flytande i ett antal språk inklusive engelska, franska, tyska, spanska, italienska, och danska. Så det är inte heller några som helst problem att maila på dessa språk.

Varför är det viktigt? För att du måste kunna känna att du lämnar över din värdefulla spelkaraktär i kompetenta händer. Det är bara att lära känna Randy själv!